КОМЕДИЈА: Драган Маринковић Маца во улога на Махалац

   „Добре дојдовте на терапија“ Вистински сараевски хумор, кој го немате доживеано долги години. Хит претставата „Маца Махалац“ на сараевскиот

Прочитај повеќе

ОСКАР – КОМЕДИЈА

[fblike] АКО НЕ СТЕ ГО ГЛЕАЛЕ, ГЛЕЈТЕ ГО! Sylvester Stallone in Oscar [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=wdqHmipO4ac[/youtube]

Прочитај повеќе