10 ГРАТИС КАРТИ ЗА 10 НАЈБРЗИ ПРСТИ

Кој прв напише било каков коментар, добива гратис влезница за вечерашната  претстава во МНТ (нов објект) со почеток во 20:00 часот.

maca plakat MK

Вистински сараевски хумор, кој го немате доживеано долги години.
Хит претставата „Маца Махалац“ на сараевскиот актер Драган Маринковиќ-Маца во Македонскиот народен театар (нов објект), на 23 и на 24 март.
Парчето кое во себе ја носи реалноста, преку трагикомични приказни и односи помеѓу луѓето на провокативен и духовит начин ги третира актуелните теми кои се препознатливи во Сараево, Белград и во Скопје
Македонска премиера на претставата која до сега ја гледале над 100.00 гледачи во регионот и која ви нуди два часа непрекинато смеење.
Слоганот на претставата е „Добре дојдовте на терапија“.

Посетено 672 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!