“Таа” да ме сака највише на свет

За Нова Година си посакав
„таа“ да ме сака највише на свет
и Дедо Мраз да иде во пензија
за да ја може внука му
да работи место него
(слушнав многу згодна била, скандинавска лепота)
Ах да, и на вас да ви се исполнат желбите

Посетено 859 пати