Најнова миженка – Јовица Ивановски

Само еден гледа –
не се крие но одбројува.
Сите други мижат
и не знаат каде да се сокријат.
Си ги маваат главите од ѕидови,
се удираат едни од други,
се губат, паѓаат во дупки
но очите не ги отвораат.
Пу за мене, пу за сите! –
вели оној што гледа сè
и се гази од смеење.

Посетено 200 пати

4Anime 4anime online: One Punch Man (https://4anime.biz/m/OzB) Episode 12

AnimeTV anime tv shows online: Watch The Promised Neverland Season 2 Episode 5.5 Episode Full (https://animetv.cc/m/9kY3/ep-1)