Садет конечно ја пронајде Јасмина

Ѝ помогнал на една од патничките во автобусот, ја извлекол од него, па ја барал потоа по болниците молејќи се да преживеала.

Фото МКД

Го прочитав насловот „Садет конечно ја пронајде Јасмина“ и буквално се наежив. Колку убави имиња! Колку многу човечност и добрина се собрале во една единствена реченица! Колку голема разлика меѓу Садет и Јасмина и оние забегани бездушници кои блуеја омраза и презир по етничка основа додека нивни сограѓани умираа! Разлика меѓу луѓе и нелуѓе… непремостива!

Посетено 676 пати

Watch My Hero Academia Episode 7 at website https://gogoanime.be. See more boruto gogoanime

The Seven Deadly Sins Episode 24 at website https://animeheaven.pro. See more animeheavenru