Едно вдишување – пупунец!

svez-vozduh-naslovna_majkatiitatkoti

.
Лани Канада и продаваше шишиња чист воздух на Кина. Македонија би можела да им продава шишиња скопски воздух на државите во кои е дозволена еутаназија. Едно вдишување – пупунец!

Посетено 1.007 пати