Будење, американец и јас

amer i zoki
Им се дивам на американскине глумци
Сакам како нив да се будам сабајле,
избричен, исчешлан, со светната насмевка
и највероватно на пармеф и омекнувач мирисаат
а не јас пола саат си ја барам главата,
па проверувам дали сите видливи органи
ми се сеуште закачени за тело
па гледам дали има крв на перница итн, итн….
а мирисот на цигари, алкохол и уште по нешто
е сам по себе priceless,
такви мириси се забранети во САД

Посетено 1.399 пати