Влегувам у бурекџилница сабајле у пет, ќутук пијан…

Влегувам у бурекџилница сабајле у пет, ќутук пијан, со уште 100 денари пошто другите отидоа ‘јабана’ низ јапонскиот автомат у казиното, за рака водам некоја попијана од мене, додека девојка ми слатко спие и ме сонува, катастрофа надуван, со испушени две ипол пакли цигари. Се обраќам на вработената тетка:
-Ќе може ли бурек со месо?
-За тука или?
-Не, за у пеколот ми го спакувај!!!
Посетено 2.113 пати