Вистинското значење на 10 светски познати логоа

Италијанскиот индустриски дизајнер на производи Marco Schembri одлучи да покаже како ќе изгледаат познатите логоа доколку се под влијание на своите производи. Логото на Мекдоналдс е замастено од хамбургерите, Gillette е исечен на парчиња, а логото на Absolut е заматено од нивото на алкохол во крвниот систем.

Идејата е забавна, се надеваме дека наскоро ќе видите повеќе од 10 логоа!

#1 Mcdonald’s

Mcdonalds

#2 Absolut

Absolut

#3 Starbucks

Starbucks

#4 Gillette

Gillette

#5 Nutella

Nutella

#6 Zippo

zippo

#7 Durex

Durex

#8 Braun

Braun

#9 Nestle

Nestle

#10 Red Bull

Red Bull

Посетено 15.099 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!