Вашиот организам после литро ракија

После литро ракија…

Јетрата: Дали си ти нормален?
Мозокот: Дали си ти нормален?
Бубрезите: Дали си ти нормален?
Inbox-от на бившата, која е веќе мажена и чека дете: ДАЛИ СИ ТИ НОРМАЛЕН?

Посетено 655 пати