ТЕНИСЛАВ РИСТОВ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Тенислав Ристов
Тенислав Ристов

Немам навика моето прво утринско кафе да го пијам дома, тоа се случува на моето работно кое е опкружено со многу свежи цвежиња, а токму нивниот мирис измешан со аромата на самото кафе ми дава инспирација за претстојната работа во текот на денот.

Посетено 1.035 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!