РИСТЕ ПОПОСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Ристе Ице Попоски, Пелистерка
Ристе Ице Попоски, Пелистерка
Во работни денови првото кафе го правам и пијам исклучиво сам. Во текот на денот следуваат уште неколку од кои едното е задолжително со колегите на работа. Сепак, најслатко ми е кафето за време на викенд во Маврово, кое го спрема помалата ќерка, а со задоволство го уживам  со мојата сопруга. 
Посетено 1.365 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!