МОНИКА МУЛИЧКОВСКА

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Моника Муличковска
Моника Муличковска

Утринското кафе за мене претставува ритуал кој ми ги отвара очите, а со тоа и нови гледишта и перспективи кои ми помагаат до успешно креирање на моите замисли . Чудно е како со шоља добро кафе и нели нормално добар муабет, може да никне нова идеја и да се отворат нови видици. Како фотограф за мене моментот на свесност  кој ми го овозможува утринското кафе е многу важен за правилно овековечување и доловување на чувствата преку фотографија.  Кафето претставува глас на новиот ден и новите идеи каде  и да се наоѓаме во светот. За време на моите патувања сум имала можност да уживам во добра шоља кафе во многу земји и секаде ми помагало во мојата мисија наречена фотографија,. Затоа оваа недела ве поканувам на мојата изложба наречена “Point of view”, во Галерија 8 Безистен-Стара Чаршија во 20:00 часот, да ги погледнете моите фотографии и да го видите светот низ моите очи. Ве очекувам таму.

Посетено 1.160 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!