ЈОРДАНЧО ДАНИЛОВ

[fblike]utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Јорданчо Данилов. професор/музичар
Јорданчо Данилов. професор/музичар
Јас секое утро кога станувам најпрво конзумирам едно мотивационо аудио кое ми е најпотребно за да се заштитам од менталното ѓубре со кое е преплавен секој еден од нас. Потоа, доколку сум на работа, правам мала подготовка за часовите со моите ученици и го пијам првото кафе во бифето во моето школо, а доколку не сум, го пијам во мојата омилена кафетерија. Остатокот од денот го трошам на повеќето активности кои ги имам се со цел секој нов ден да ми биде подобар од предходниот.

моја омилена песна
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=9dTz5wN7nX4[/youtube]
Посетено 1.769 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!