ДОЦИ ГЕОРГИЕВ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Доци Георгиев - iGeorgiev Studio
Доци Георгиев – iGeorgiev Studio

doci-table_majkatiitatkoti

Кафето е една од првите работи на кои помислувам кога ќе се разбудам наутро. Токму без тоа кафе утрото не може да ми биде добро. Првото утринско кафе ми е посебно омилено зошто тогаш најчесто го пијам сам додека се подготвувам за работа пред мојот компјутер, ме опушта и дава концентрација. Толку многу пијам кафе што мислам дека наместо 70% вода, во мене има 70% кафе.

Посетено 365 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!