ЦЕНА ВИДАНОСКА

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Цена Виданоска - Општина Центар
Цена Виданоска – Општина Центар

Станувам рано, во 7 часот и моето прво утринско кафе е токму тогаш, за расонување. Второто го пијам со
колегите на работа, а во тек на денот доколку сум излезена да се видам со некои пријатели може да се
случи да се напијам уште едно….попладне никогаш не го конзумирам тој толку употребуван напиток.

                                        Музички избор на DJ Cena за добро утро и пријатно кафенце


The Eagles Hotel California (Live In Melbourne… by AussieSean

Посетено 1.294 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!