Требаше да го земат Владо Јаневски у репрезентација…

15% од нашите фудбалери да знаеја да жонглираат како Владо Јаневски у Дајте Музика додека ја пее ‘Сини очи има Јана’, ќе бевме интерстеларни шампиони до сеа!

Еве вака (од 2:00 до 2:10):

Посетено 414 пати