Stealing Beauty (1996) – Bernardo Bertolucci

movie trailer logoУкрадена убавина

Луси Хармон е американска тинејџерка која доаѓа во едно село во Тоскана во посета на семејните пријатели кои се преселија овде.

Улоги: Лив Тајлер, Џереми Ајронс, Жан Маре
Режија: Бернардо Бертолучи

Посетено 1.077 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!