Има луѓе што глумат дека ме сакаат

guskanje_majkatiitatkoti

Има луѓе што ме сакаат
и што ме мразат иако ништо лошо не
сум им направил.
Нема врска, се’ е тоа ок.
Ама има луѓе што глумат дека
ме сакаат а јас глуп им верувам
се додека не ми се акне од глава
Само ради таквите може еден ден
да ме снема од државава

Посетено 1.563 пати