Секој Користи Фејсбук Дури Иако Го Нема

[fblike]

1
Овие илустрации совршено ја претставуваат
нашата опсесија со Фејсбук

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Илустрациите се на Pawel Kuczynski , повеќе погледнете тука и тука. 
Посетено 1.468 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!