Се покасно се враќам и се порано искачам

vlez_majkatiitatkoti

Се покасно се враќам и се порано искачам…Мислам дека еден ден ќе се сретнам сама себе на скали. #фб

Posted by Mr. Upload – Г-дин Закачи on Thursday, September 26, 2013

cremoso late baner text

Посетено 995 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!