САРМА БЕЗ КЛАСИЧЕН МАСТРАФ

Во живот не сум правел САРМАprsuta sarma_panker
Денес пробав ама место лозов лист (или некој друг)
користев пршута
и не ги полнев со класичен мастраф
туку со рендан кашкавал и маслинки
И топ ми искочија сармите, морам да се пофалам,
ма живи ги јадев од што беа убави

Посетено 506 пати