Ромски сексуален живот

Шетат по град анкета на тема ‘Вашот сексуален живот’. Наидуваат на извесен ром…

-Добар ден господине, да ве прашаме: Каков е вашиот сексуален живот?
-Па да ти кажам госпоџа, скормен, у кругот на семејството!

Посетено 327 пати