Плејбојот и стаорецот: Приказната за Џејмс Хант и Ники Лауда

saem na knigata post

Плејбојот и стаорецот: Приказната за Џејмс Хант и Ники Лауда
Рој Кали

Оригинален наслов на книгата : The Playboy and the Rat: The story of James Hunt and Niki Lauda

plejbojot i staorecot_Korica prednaИздавачка куќа : Арс ЛИБРИС
Прочитај повеќе ТУКА

Посетено 671 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!