Параедолија: Лица скриени во секојдневните објекти

Најпознат пример за овој психолошки феномен поврзан со перцепцијата е тажното лице на месечината. Но, скриени лица и лични описи се среќаваат и во секојдневните објекти. Погледнете.
Посетено 939 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!