Ова е за сите нас

Многумина сме биле во слична ситуација, некој нешто видел-ама не довидел,
некој нешто слушнал-ама не дослушнал

paterici i decko_majkatiitatkoti[fblike]
Ова е за сите нас
-зошто не ми збориш?
-така
-зошто ма?
-лута сум ти
-зошто?
-зошто?..затоа што си глуп и сељак
уствари си едно бедно типче
-е кажи де..зошто ?
-затоа што збореше со онаа вчера кога се враќаше од ВЦ
-па што ако зборев?
-а тоа што и клекна меѓу нозе?
-и што правев?
-не видов од масата ама што можеше да правиш клекнат пред неа?
се изнервирав и одма си отидов
-да приметив …ене ја , седи на онаа маса
ај да те упознаам со неа
-со таа курва ќе ме упознаваш.. место да ми се извиниш
ти со неа ќе ме упознаваш
-девојката имаше проблем, јас само и’ помогнав
-како и помогна клекнат пред неа?..да сврши побрзо?
-добро штом не сакаш..ај чао
Ја оставив така налутена и отидов до „курвата“
-здраво, како си денес?
-добро, а ти?
-па ..така..сакаш да идеме во друг кафиќ
тука е малку напнато
-со задоволство..ќе ми помогнеш
-еве одма… те боли уште ногата?
-па ..така..помалку
И’ ги подадов штаките и полека тргнавме накај излез
Девојка ми кога виде одма се стрча
-извини..не знаев дека е .. јас мислев….
-и јас мислев дека те сакам, ама сега знам дека сум бил грешка
Ја оставив со подзината уста а јас и „курвата “ со скршената нога
си отидовме на друго место
„Курвата“ веќе не носи гипс и супер ни е заедно
а штаките ги чуваме урамени над кревет за успомена
Посетено 1.164 пати