Нека денот заблеска и во нас и околу нас!

sesi-naslovna

Денес да се наштелуваме, да пуштиме некое антенче, да ја помрднеме внатрешната стрелка за да ја погодиме станицата на добрата вест што сака да не` најде. Дури и не мора да биде од надвор. Важните и убави работи од внатре се дознаваат исто така Smile Нека денот заблеска и во нас и околу нас!
Посетено 347 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!