НЕ Е СЕ’ ДО ИСХРАНАТА, И КОПИР МАШИНАТА Е БИТНА

„многу си згодна ама….“
„што ама?“ –ме прашува
„па опашка имаш“
„знам ..фино ми викаа да не пијам кафе како мала“
„ама ти да не си поарен?“
„е што јас?“
„па имаш некаков текст на лице“
„а тоа, еднаш се глупирав , влегов во копир машина
и се заебав..затоа имам сега одштампано скрипта на фаца“
„ама не е само фацата, а рацете што ти искачаат од уши?“
„ехх, лош деловен потег, едно време увезував марули од Украина,
оригинал Чернобилски
ама никој не сакаш е да ги купи па морав сам цел шлепер да изедам
Од тогаш ми се овакви рацете.
А ти што имаш 3 цицки?.. мислам не ми смета ама
не е баш дека секој ден да гледам женска со 3 цицки
или ти е некоја бубуљица?“
„не си приметил ама многу женски имаат по 3 цицкио
д американскине батаци“

tri cicki_majkatiitatkoti
„ќе нарачате конечно?“- не прекинува келнерот
„јас би сакала брокула на пареа без сол“- нарачува она
„за мене варен ражниќ од модар патлиџан и авокадо“
„хмм, а да ви преопрачам нешто како за вас со 50% попуст“
– реагира келнерот
„на пример?- прашувам“
„тазе листерични кобасици варени во алфатоксично млеко
и оригинал гмо кинески филети од не-знам-каква- чудна риба
и непроверена домашна ракија за чистење прозори“
Се гледаме со девојката, лиги ни течат
Ма дај ни тоа по дупла порција – нарачува она
„и 2 литра од ракијата“ -додавам
„е не, ќе се заебаваме, брокули и чуда,
па во кафана сме на прв дејт, нели?“ – и’ се смешкам
Се наведна преку маса, нежно ме пољуби
и го бутна јазикот во мојата уста,
ако уопште беше јазик тоа, повише личи на шмиргла,
ама ај после ќе проверам

Посетено 1.074 пати