Наводно Не Идам На Водно

[fblike]„Зошто никогаш не идеш на Водно?“
„зошто се плашам од висина“- лупнав од „прва“
„а?“
„што не ти е јасно?“
„ништо, ништо… не си со сите“
„точно.. и тоа е една од причините што не идам,
сите се горе а нејќам да сум кај што се сите“
„ама си комплициран … него батали, ај да идеме на пијачка“
„конечно нешто паметно да кажеш“
Text-to-speech function is limited to 100 characters
Посетено 397 пати