Мозокот сака да си поигра

maglata na panker
Не знам што имате против маглата?
Ти ги изострува сите сетила,
слушаш чудни пригушени звуци
гледаш несекојдневни светла и бои
и му дава можност на мозокот
да си поигра
Посетено 385 пати