Малку познат факт: Томас Едисон и смртта

Неколку часа пред својата смрт, Томас Едисон се разбудил од длабока кома
и рекол: ”ТАМУ БЕШЕ ПРЕКРАСНО”
[fblike]

ЗАКЛУЧОК:

Сигурно ја видел лабораторијата на Никола Тесла како блеска во рајот!
Посетено 1.764 пати