Малку Познат Факт: Тигрите И Слободата

[fblike]Последните пресметувања покажуваат дека бројката на заробени тигри низ Америчките зоолошки градини е дупло поголема од онаа сите тигри што живеат во дивината низ целиот свет.


НАПОМЕНА

ЧУВАЈТЕ СЕ, СЛЕДУВААТ КРИТИКИ ОД БОРЦИТЕ ЗА ПРАВА НА ЖИВОТНИТЕ

Посетено 343 пати