Малку Познат Факт: Кралот Лав или Кралот на Џунглата

Првично име било ”Кралот на џунглата”

Првичното име за овој култен цртан филм било “Кралот на џунглата” се додека тимот на Дизни не се сетил дека лавовите не живеат во џунгли.


НАПОМЕНА:

НО ЗАТОА: In The Jungle The Mighty Jungle The Lion Sleeps Tonight


Посетено 1.219 пати