Кога врбата ќе роди грозје, тогаш!

grozje_krojacot

Кога “пејачите” ќе станат пејачи.
Кога “глумците” ќе станат глумци.
Кога “писателите” ќе станат писатели.
Кога “новинарите” ќе станат новинари.
Кога “бизнисмените” ќе станат бизнисмени.
Кога “политичарите” ќе станат политичари.
Кога “државата” ќе стане држава.
Кога “луѓето” ќе станат луѓе.
Кога?

Посетено 1.406 пати