Jean-Francois Guissouegou

utrinsko kafe baner CRN tenok

Jean-Francois Guissouegou
ЖАН

Првото кафе  најчесто го пијам дома и тоа сам. Овие денови мојата сестра Роланда е на гости кај мене така што зачестивме со излегување уште од раните утрински часови, кафињата се редат едно по друго обично по скопските кафулиња. Времето е најубаво во овој период токму за кафе-муабет(особено со пријателите) во нашиот прекрасен град. Ви посакувам уживање уште со првото утринското кафе. 🙂

Посетено 682 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!