Таткото Си Ги Тетовирал Цртежите Од Синот Уште Од Пет Годишна Возраст

Кит Андерсон од Онтарио е таткото на милениумот, секоја година тетовирал по еден цртеж нацртан од неговиот син. Татко на сите татковци.

Посетено 2.076 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://tai.go88.is/

https://tai.sunwin.gg/