“Harper’s Bazaar”: Лејди Гага

Лејди Гага на насловната страница во мартовскиот број на американското издание на Harper’s Bazaar.

"Gaga on love and lies"
Gaga on love and lies

Тери Ричардсон ја сликаше Лејди Гага за мартовското издание на американскиот Харперс Базар.

Посетено 194 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!