Фантазирате за секс на плажа?

Сексуални фантазии од холивудските филмови, на прекрасни тропски плажи, се да речеме неостварен сон на многумина ширум светот.

Оваа фантазија може скапо да ве чини во овие земји:
beach_sex

  • Франција: 15.000 (да, илјади) евра
  • Шпанија 700 евра (и на Ибица, да. )
  • Тајланд: 660 евра (750 долари)
  • Италија:  300 евра 
  • Турција: 200 евра 
  • Хрватска: 150 евра 
  • Шведска: 50 евра (нека се најде јунак на ладното да има секс, ете ние ќе му платиме)
  • Грција (комшииве пари не земаат, но затвор не ви бега, до две години затворска казна)

 

Евра плус ако ве види шокирана мајка со малолетно дете, а може да заработите и денови во затвор. Затоа, во овие земји, од секс на плажа, најпаметно би ви било да се одлучите за коктелот.

Прочитајте кога сексот е најдобар.

Посетено 1.174 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!