ЕЛИЗАБЕТА КЛИНЧАРЕВСКА МЛАДЕНОВСКА

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Ели, актерка и музичарка
ЕЛИ, АКТЕРКА и МУЗИЧАРКА

Јас сум голем обожавател на кафе. Денот ми е динмичен и долг, исполнет со многу професионални и приватни обврски и затоа мислам дека коефеинот му е потребен на мојот организам. Единствено кафе кое неможам да го консумирам е Еспресо, додека Нес и турското ми се омилени. Пијам кафе дома пред да ми започне денот, потоа пред проба во театар, па на проба во театар, па пред снимање во студио, па во текот на сниманјето, па дома…

Но пијам и многу вода и витамини бидејќи знам дека сепак кафето не е еден од најздравите напитоци ….хахаххааааааааааххаа….

Посетено 1.729 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!