Долго бацување пред зимскиот студ

docno leto_majkatiitatkoti
Сакам денес да биде како вчера! Градот пливнат во меко проѕирно злато, а тезгите надрочени со сокови на доцното лето, луѓето како замаени од невидливиот мед што се спушта од небото. Таквите денови се како бацување, долго бацување пред зимскиот студ.
Посетено 1.026 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!