Доктори На Снежната Уметност

Снегот може да биде неволја за тие што патуваат повеќе километри на работа или ако родителите ви наредат да го исчистите дворот. Но, за уметничките души, може да биде одличен матерјал за експресија.

Посетено 313 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!