Добро, те сакам, те сакам, те сакам, те сакам….

te sakam ne te sakam_majkatiitatkoti

-Ме сакаш?- ме прашува
-Да ма
-Сигурно?
-Сигурно, колку пати треба да ти кажам?
-Сакам 100 пати да ми кажеш
-Добро, те сакам, те сакам, те сакам, те сакам….
Кога стигнав до 70 дознав дека се омажила
родила 2 деца и пак е трудна
Кога стигнав до 100 веќе беше разведена.
-извини, кажа 100 пати?… нешто бев зафатена па не те слушнав.
-да знам дека беше…и само што завршив со кажување.
-супер, сакаш вечер да идеме на пица?
-обавезно, земи ги и децата… а ти ме сакаш?
-де бе, најмногу
-ај сега ТИ кажи 100 пати
-те сакам, те сакам, те сакам,….
Додека стигна до 30 веќе направив пластична операција,
до 50 сменив идентитет, до 100 се преселив во едно село
во Чиле…Никад нема да ме најде.

 

Посетено 2.897 пати