Дешавка: Вечерва Дац потпишувa до 101 и назад

Ексклузивна можност да се добие нешто што не може да се купи никаде.

do100iednainazad_majkatiitatkoti

Сабота (20.09.) од 19 до 21 часот во Бистро Bugatti во City Mall ќе се одржи несекојдневен настан. Актерот Драган Спасов Дац ќе потпишува посвета за секој што ќе ја купи неговата збирка поезија ”До 101 и назад”.
Ова е единствена можност да се дојде до ова ”парче душа” затоа што истото нема да може да се купи во книжарниците. Самата книга по облик, избор на хартија, дизајн и најмногу по содржина е вистинско ремек дело за што се погрижи Фондацијата МАКЕДОНИКА 

Посетено 298 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!