Дечкото што го трансформира отпадот во живеалишта за бездомници

Креативно и хумано…

homeless_majkatiitatkoti
Грегори Клоен е човекот со огромно срце и брилијанта идеја. Тој собира рециклирани материјали по улиците на Окланд и од нив прави мобилни живеалишта за бездомниците. Погледнете ја галеријата подолу…
Посетено 1.277 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!