Болка

595х90 px-01

bolka_majkatiitatkoti
[fblike]
Постојат различни видови на болка
Имаш телевизиска болка, кога ќе ти снема струја
на пола од тоа што го гледаш
Не е битна, брзо се заборава и не остава последици
Па имаш физичка, која боли, некогаш многу боли
ама и таа поминува освен ако не умреш од неа
Ама и има и една чудно-заебана болка
Некоја курнаска болка која не ја приметуваш
од прва ама како рак е,
полека полека ршум те прави,
со пинцета ти вади дел по дел од срцето
со Доместос ти ја брише душата
и на крај те прави емотивен инвалид
Не, нема да умреш освен сам ако не се убиеш
Како и да е те унишутва, ти прави крш со чувствата
а не си ни свесен,
додека да приметиш си отишол у курац

baner-latte-595

Посетено 1.418 пати