Армани Бонбониери За Сент Валентајн

 Љубов во кутија во форма на срце

Armani Bonbonieri_Valentines_Day_majkatiitatkoti

Ако не знаете каков вкус има љубовта обидете се да набавите
кутија од специјалната едиција  Armani/Dolci  
бонбониери.

Овие вкусни пралини спакувани во кутија во форма на срце се совршен начин некому да изразите љубов. Кутиите се украсени со раскошна црвена врвка токму како што доликува за големиот празник на вљубените.  Кутијата крие рачно украсени пралини и веќе препознатливите квадратни пралини со буквата А која е преземена од логотипот на Армани. Вкусовите се различни од мамливиот нугат, срцињата од најквалитетната темна чоколада до полнетите со сицилијански лимон.

ArmaniDolce_Valentines_Day_majkatiitatkoti

Посетено 599 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!