Абе какви ви се тие правила за станување фраер…

По интернетот гледам туторијали за станување фраер со кажувањето истина.

Ја тоа овака го сфаќам: Одете година време, се е како шо треба, мислења, интереси, твојто друштво, нејзиното друштво, сурфате на компромиси, ултимативна погаѓија, идете на одмор на некоја екстра дестинација, прво зајдисонце на плажа дека шо никој нема, коска ладни пива, грме Пуш д скај ауеј од Ник Кејв од блутут звучнико, веќе полу-пијани и малаксани од сунчање и пливање кога најјакото кулминира, погледнеш ја у очи и и’ кажеш:

-За година-две ќе се разминуваме, нема ни здраво да си кажуваме!!!

Посетено 621 пати