7 преубави Њујоршки станови кои се на продажба

[fblike]

njujorskistanovi1
Седум шик станови на моменталниот пазар на
недвижности во Големото јаболко.
Сите понекогаш фантазираат за стан од соништата кој би можеле да го купат и уредат по свој вкус. На почетокот на годинавa можеби и вие помислувате на ваква новогодишна одлука.  Кога веќе станува збор за фантазија, воопшто нема да ни пречи да sирнеме во овие 7 моментално најпопуларни недвижнини во Њујорк. Секој од овие станови е посебен за себе, исполнет со дизајнирани и уметнички предмети налик на мали ремек-дела. Овие ентериери ќе го задоволат секој вкус, бидејќи се состојат  – од модернистичкиот стил, до оној стил од 60-ите години. Sирнете во нив и инспирирајте се!
70 Greene Street
Цена : 12,350,000 долари
215 Chrystie Street
Цена : 18,750,000 долари
362 West Broadway
Цена : 11,500,000 долари
53 Greene Street 
Цена : 14,050,000 долари
7 Harrison Street
Цена : 25,000,000 долари
10 Sullivan Street duplex penthouse
Цена : 25,000,000 долари

481 Greenwich Street
Цена : 10,750,000 долари
Посетено 1.790 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!