17-годишниот режисер замоли 8 пара да се бакнуваат пред камера. Каков е резултатот?

СОВРШЕН
17-ka
17-годишната Катлин Ени Стоунхаус од Торонто е новиот талент кога станува збор за правење филмови. Во ова видео со работен наслов ”Бакни ме”, Катлин ангажира осум тинејџерски парови кои ќе се бакнуваат пред камера и ќе ја доловат правата слика на тинејџерската романса. Резултатите се неодоливи!
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=HqMuc5IrNJ0[/youtube]
Посетено 5.294 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!