ЉУПЧО АНГЕЛОВ

ljupa B&WЉупчо Ангелов – Љупа,  менаџер за продажба “MEDIA SOLUTIONS”

[message_box title=”” color=””]Првото кафе го пијам со колегите, со кои уште отсега ги планираме активностите за Сајт на годината – 2014. Ја користам оваа прилика, да ви го честитам почетокот со работа и да ви посакам да бидете меѓу најдобрите во категоријата најдобар забавен сајт за 2014 година. Потоа следуваат редовните работни обврски, меѓу кои спаѓа водењето Фејсбук страници на неколку познати наши компании, како и оние по кои секаде ме препознаваат, а тоа се Скопските приказни и Скопските урбани ликови. Второто кафе секогаш го пијам некаде надвор, а доколку постои и најмала можност, тоа е во моето омилено место – бистрото Bugatti[/message_box]

Посетено 1.283 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!